• Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • pw_czs
 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • pw_czs

Goriške strele prve polfinalistke

Od Kristina Furlan
v Šport
Marec 03, 2021

Tlakujejo si pot proti vrhu državne lestvice novogoriške odbojkarice Geni Volley, ki so še na drugi tekmi osmine finala doma premagale ATK Grosuplje s 3:0 in se tako uvrstile v polfinale DP.

Ana Vidmar pritekla do "naj športnice Kanala"

Od Kristina Furlan
v Šport
Februar 25, 2021

Kot najpopularnejšo športnico v občini Kanal ob Soči je javnost med 12 kandidati izglasovala 16-letno šprinterko Ano Vidmar iz Kala nad Kanalom, ki je članica AK Gorica, sicer pa dijakinja športne gimnazije v Novi Gorici. Lani je v štafeti na 100 metrov na Prvenstvu Slovenije za mlajše mladince in mladinke osvojila srebrno medaljo.

Kanalski odbojkarji v četrfinalu Pokala Slovenije

Od Kristina Furlan
v Šport
Februar 24, 2021

Odbojkarji Salonita Anhovo so se z nocojšnjo zmago v Črnučah uvrstili med osem najboljših ekip v državi, ki se bodo pomerile v četrtfinalu Pokala Slovenije.

Karateistka Nika Frank, rokometaš Domen Makuc in člansko društvo Tabor Sežana, to so najboljši športniki Krasa in Brkinov minulega leta.

Iz svetovnega prvenstva v Cortini d'Ampezzo, kjer sta se odlične uvrstitve med prvo deseterico veselili Ajdovka Andreja Slokar in Novogoričanka Ana Bucik, se je smučarska smetana napotila na Slovaško, v Jasno. Ujeli smo ju po današnjem treningu.

Mirenskemu nogometu se obeta nov zagon in več strokovnega znanja, ki prihaja iz italijanskega prvoligaša UDINESE CALCIO. Z videmskim klubom je namreč ND Adria sklenilo dvoletno pogodbo o sodelovanju. Dolgoročni projekt je po mnenju vodje nogometne šole Adria, Valterja Povšiča, pomemben za mlade nogometaše, lokalno okolje in sam klub.

Kako ga bodo prenesli v Miren, kjer načrtujejo med drugim obisk v tem uveljavljenem klubu?
V poletnih mesecih bodo organizirali tudi nogometne kampe Udinese Academy, včeraj pa so pripravili prvi webinar za trenerje.
Povšič je prepričan, da to daje tudi kraju večji ugled in prepoznavnost. Prihodnje leto se pripravljajo na praznovanje 100-letnice kluba, kar bodo obeležili z novimi slačilnicami, ki jih urejajo, in izboljšano infrastrukturo na igrišču, kamor se ta teden vračajo mladi nogometaši, saj se za večino mladinske šole ponovno začnejo treningi, ki so jih jeseni prekinili.

Po porazu v Novi Gorici Srebrnič odstopil

Od Vanja Trkman
v Šport
Februar 15, 2021

Po današnjem sestanku je vodstvo nogometnega kluba FC Koper sprejelo odstopno izjavo dosedanjega trenerja članske ekipe, Mirana Srebrniča, ki jo je podal po sobotnem porazu v Novi Gorici, so sporočili iz primorskega prvoligaša.

Če bi bilo manj zgrešenih "zicerjev"...

Od Vanja Trkman
v Šport
Februar 02, 2021

Veliki derbi med doslej neporaženimi ekipami prve ženske rokometne lige je pripadel aktualnim državnim prvakinjam, Krimovkam. Tekma na ajdovskih Policah se je zaključila z 18-31.

Stran 1 od 36

Studio

 • E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  V ŽIVO: 05 330 28 28

  SMS: 041 760 300

Program

Oglaševanje

 • Marketing

  05/3302833

  E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kontakt

Kromberk, Industrijska cesta 5
Nova Gorica, 5000
+386 5 330 28 33