Natisni to stran
Oceni ta prispevek
(0 glasov)
v Šport

Po premoru v gosteh uspešne ajdovske rokometašice in novogoriške odbojkarice

Od Objavljeno November 16, 2020

Nogometaši so reprezentančni premor izkoristili za prijateljske tekme, po 4 tednih pa so znova oživela odbojkarska in po 3 tednih tudi rokometna igrišča. Zmago so si priigrale novogoriške odbojkarice in ajdovske rokometašice, medtem ko so kanalski odbojkarji tokrat ostali brez točk. 

Novogoričanke so v petek gostovale v Savinjski dolini in Šempetranke premagale s 3:1, že to sredo pa gostujejo v Kopru, kjer bodo odigrale zaostalo tekmo 4. kroga. V Kanalu tokrat ni bilo presenečenja, domači odbojkarji so s 3:0 klonili proti Kamničanom, ki jih od maja letos vodi nekdanji igralec in trener Salonita, Gregor Jerončič Prihodnji ponedeljek se bodo Kanalci pomerili s Kranjčani.

Z zmago z 12 zadetki, 19:31, pa so se uspešno povrnile v tekmovalni ritem ajdovske rokometašice, ki so po tritedenskem premoru gostovale v Celju. Za Mlinarke sta bili najbolj strelsko razpoloženi Mirjeta Bytyqi in Nuša Fegic, ki sta k zmagi prispevali po 6 zadetkov. Nuša Fegic, ki bo tudi branila barve Slovenije na evropskem prvenstvu na Danskem in Norveškem prihodnji mesec, je povedala

Mlinarke so trenutno na prvem mestu, čeprav je večina ekip s tekmo ali dve manj. V soboto, 21. novembra na Policah gostuje ekipa Kopra.

 

(Foto: fb ŽRK Mlinotest)

 

Prebrano 103 krat