Natisni to stran
Oceni ta prispevek
(0 glasov)
v Novice

Na čelo vipavskega Trga prihaja Barbara Repovš

Od Objavljeno Julij 12, 2019

Nova direktorica vipavskega zavoda za turizem je Barbara Repovš, ki je najprej prepričala svet zavoda, danes pa so jo na dopisni seji soglasno potrdili še vipavski svetniki.

Repovševa bo sicer že tretja, ki bo v letošnjem letu poprijela za vipavski turistični voz. Da je turizem pomembna strateška panoga tudi za vipavsko občine, je že večkrat poudaril vipavski župan Goran Kodelja, obisk turistov, ki prihajajo s celega sveta temu pritrjuje, letos ponovno pričakujejo rekordno sezono, zato se je z novim vodstvom zavoda za turizem mudilo. Repovševo je najprej podprl svet zavoda, kjer je prepričala s svojim programom, na današnji dopisni seji, pa so jo soglasno podprli tudi občinski svetniki, glasovalo jih je 15 od 17:

Tu ne razmišljamo o dogodkih za več tisoč ljudi, ampak o večjem številu dogodkov za nekaj sto ljudi, pomembna naloga direktorice pa bo tudi pritegniti k sodelovanju vse lokalne ponudnike turističnih storitev in izdelkov, še pojasnjuje Kodelja. Na Zavodu za turizem Trg Vipava bodo z novo direktorico trije zaposleni
Barbara Repovš, novinarka in publicistka, se bo sicer kot tretja zavihtela na vodstveni položaj vipavskega zavoda. Kot smo že poročali, je konec maja odstopila vd direktorice Maja Hladnik, ki je prevzela vodenje zavoda za dva meseca, potem ko je najprej marca odstopila dotedanja direktorica Iris Skočaj. Obe domnevno zaradi previsokih pričakovanj vipavskega župana.

(slika: FB Barbara Repovš)

Prebrano 726 krat