Natisni to stran
Oceni ta prispevek
(0 glasov)
v Novice

Ajdovci že lahko oddajo pripombe

Od Objavljeno December 21, 2018

Ajdovska občina bo danes objavila osnutek proračuna, ki bo na ogled za morebitne pripombe in predloge občanov do 6. januarja, konec januarja pa bodo o njem razpravljali občinski svetniki na redni seji. Osnutek proračuna za prihodnje leto je bolj tehnične narave, saj z njim zaključujejo že začete naložbe, je pojasnil ajdovski župan Tadej Beočanin po včerajšnji drugi seji občinskega sveta.


Med njimi še ni pomembnejših naložb po krajevnih skupnostih, saj so bili njihovi sveti šele dobro sestavljeni, je še povedal župan.

Rebalans proračuna tako predvidevajo že v juniju. Sicer pa je bila včerajšnja seja namenjena predvsem imenovanju delovnih teles v novi sestavi občinskega sveta. Statutarno-pravno komisijo bo tako vodila Nina Štrancar, komisijo za vloge in pobude občanov Miha Kapelj, odbor za gospodarstvo in gospodarske javne službe Alojzij Klemenčič, odbor za finance in premoženjske zadeve Igor Česnik, odbor za družbene zadeve Suzana Krašna, odbor za urejanje prostora in varstvo okolja Kazimir Čebron, komisijo za kmetijstvo pa Andreja Škvarč.

Prebrano 449 krat