• Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • pw_czs
 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Instagram
 • pw_czs

Redaktor

Redaktor

Praznuj začetek poletja z Radiem Robin! 
Tudi letos bomo poskrbeli za tvoje najljubše poletne hite in nepozaben poletni piknik. 
Ko v programu Radia Robin zaslišiš zvok pečenja čevapčičev – efekt -, takoj pošlji sms z besedo POLETJE na 041 760 300 in in če boš prvi, bosta tvoja 2kg slastnih čevapčičev iz mesnice Peloz! V petek, 28. 6. pa izmed vseh sodelujočih izžrebamo še glavno nagrado 5 kg čevapčičev.

Začnemo v ponedeljek, 24. 6. zjutraj.

Tudi ti začni poletje 2019 z Radiem Robin, najbolj posluašanim radiem na Goriškem!

Pokrovitelj:

Res so slastni tej čevapčiči iz mesnice Peloz!

V oddaji Koraki do uspeha, ki bo zadnja v letošnji sezoni, se bomo tokrat posvetili potencialu, ki ga ima spletna prodaja otroške opreme priznanih blagovnih znamk, s čimer se ukvarja podjetje Evitas iz Nove Gorice. Pogovarjali se bomo z Evo Birsa, ustanoviteljico podjetja, mamico dveh majhnih otrok, ki poleg usklajevanja delovnih procesov v podjetju skrbi tudi za marketing in prepoznavnost imena Evitas.  Mlado podjetje tvori 8 članska ekipa  – njihova povprečna starost je 27 let -  ki je zavezana nenehnim izboljšavam storitev in nudenju najmodernejših, privlačnih in kakovostnih izdelkov za otroke in mamice.

V oddaji izvemo, kako je Eva Birsa v svoji direktorski pisarni poskrbela, da se v njej odlično znajde tudi njena devetmesečna hčerkica. V materinskih interesih najti podjetniško priložnost? Zakaj pa ne!

Poslušajte nas v ponedeljek, od 11.00 do 12.00, v živo iz Noe Caffe and Wine bara v Šempetru. Oddajo soustvarja Primorski tehnološki park, omogoča pa podjetje Spintec.

Radio Robin v okviru Robinove zabave 2019 vabi vse mlade (najstnike), ki radi pojejo, da se prijavijo na 4. FESTIVAL MLADI GLAS GORIŠKE 2019

- Festival Mladi glas Goriške bo 7. septembra 2019 ob 18.30 uri v okviru tradicionalne prireditve Robinova zabava, travnik pred mestno hišo v Novi Gorici in bo neposredno predvajan na Radiu Robin.

- Izvajalec se prijavi z dvema skladbama, ki ne smeta biti daljša od štirih (4) minut (glavno in rezervno v primeru podvajanj skladb), od katerih bo izbrana ena. Skladbe so lahko že izvajali drugi izvajalci in ni pogoj, da so posebej napisane za festival.

- Na odru lahko nastopi največ 15 izvajalcev s stalnim ali začasnim prebivališčem v eni izmed občin: Mestna občina Nova Gorica, Šempeter-Vrtojba, Renče-Vogrsko, Miren-Kostanjevica, Ajdovščina, Vipava, Sežana, Komen, Brda, Kanal ob Soči, Tolmin, Kobarid, Bovec ali Gorica (I).

- Izvajalci pojejo skladbo v živo na posneto instrumentalno glasbeno podlago.

- Vsi izvajalci morajo do 7. septembra dopolniti najmanj 10 let in največ 20 let.  Prijavitelji morajo poslati: naslov dveh skladb s katerima bi se želeli predstaviti tonski zapis vsaj ene skladbe (demo posnetek: glasba in vokal prijavljenega izvajalca) na zgoščenki ali mp3 po e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., kratek življenjepis izvajalca z imenom in priimkom, datumom rojstva, naslovom, telefonsko številko ter elektronski naslov osebe za stik.

- Vse prijave morajo prispeti na naslov: Radio Robin d.o.o., Kromberk, Industrijska cesta 5, 5000 Nova Gorica ali na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Upoštevane bodo vse popolne prijave, ki bodo na omenjena naslova in vsemi zahtevanimi prilogami prispele, vključno z datumom žiga do  20. 7. 2019.

- Prispele prijave bo ocenjevala strokovna komisija, ki jo imenuje Radio Robin.

- Strokovna komisija za izbor izmed prijavljenih izvajalcev izbere:  10 (deset) najustreznejših izvajalcev, ki bodo nastopili na 4. Festivalu Mladi glas Goriške, 3 (tri) rezervne izvajalce, ki lahko sodelujejo na 4. Festivalu Mladi glas Goriške v primeru diskvalifikacije ali odpovedi enega, dveh oziroma treh izmed 10-ih izbranih izvajalcev.

- Prijavitelji bodo o odločitvi strokovne komisije za izbor obveščeni do 25. 7. 2019.

- Končne instrumentalne glasbene podlage, ki bodo zbrane za sodelovanje na 4. Festivalu Mladi glas Goriške 2019 morajo prijavitelji dostaviti do 20.8.2019 v wav obliki ali na CDju.

- Razpis velja od dneva objave do vključno  20.7.2019.

Na 4. Festivalu Mladi glas Goriške 2019 bo podeljena nagrada za najboljšo izvedbo na podlagi glasov občinstva in ocen strokovne žirije.

Črna statistika na severnoprimorskih cestah se nadaljuje. V juniju smo v Posočju zabeležili že štiri smrtne žrtve med motoristi. Po dveh Avstrijcih, ki sta se v začetku meseca ponesrečila pri Trnovem ob Soči, sta popoldne poškodbam podlegla še Slovak in njegova sopotnica, s čimer se je število mrtvih v regiji povzpelo na devet, kar je toliko kot v lanskem celem letu. Razen ene osebe so bili vsi udeleženi v prometnih nesrečah s smrtnim izidom na območju zgornjega Posočja, in kar v treh primerih sta umrli po dve oziroma pri Kobaridu tri osebe hkrati. Dean Božnik iz novogoriške policije o nesreči, ki se je zaradi neprilagojene hitrosti zgodila kmalu po 14. uri na regionalni cesti v naselju Soča na Bovškem.

Z njim se je peljala leto dni mlajša sopotnica, prav tako s Slovaške. Usoden je bil padec v bližini ene od hiš, kjer se cesta prične vzpenjati v blagi desni pregledni ovinek.
Oba je nato odbilo še v desno, kjer sta obležala na vozišču in podlegla poškodbam.

Stran 1 od 337

Studio

 • E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  V ŽIVO: 05 330 28 28

  SMS: 041 760 300

Program

Oglaševanje

 • Marketing

  05/3302833

  E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kontakt

Kromberk, Industrijska cesta 5
Nova Gorica, 5000
+386 5 330 28 33