Natisni to stran
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

V Kornu pri Kromberku našli razpadajoče moško truplo

Od Objavljeno Avgust 08, 2019

Novogoriški policisti še ugotavljajo identiteto moškega trupla, ki so ga včeraj našli v potoku Korn, v bližini industrijske cone Kromberk v Novi Gorici.

 

Truplo, ki je bilo kot kaže že več mesecev v potoku, saj je že razpadalo, je včeraj opazil občan, ki je o najdbi poročal na interventno številko 113. Novogoriški kriminalisti so ob pomoči strokovnjaka iz Inštituta za sodno medicino, ugotovili, da je truplo na kraju najdbe ležalo že več mesecev in je v razpadajočem stanju.

 

Kot nam je potrdil Andrej Ferlinc, vodja Operativno komunikacijskega centra, identiteta pokojnega še ni bila ugotovljena, policisti in kriminalisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil za ugotovitev identitete morebitnega pogrešanega moškega. Za ugotovitev identitete trupla in vzroka smrti je preiskovalni sodnik odredil sodno obdukcijo, novogoriški policisti so se povezali tudi z italijanskimi varnostnimi organi. O najdbi je bil obveščen dežurni preiskovalni sodnik okrožnega sodišča v Novi Gorici in Okrožna državna tožilka.

 

Prebrano 674 krat Nazadnje urejano na 0, 08.08.2019 15:15