Natisni to stran
Oceni ta prispevek
(1 glas)

Robinova zabava 2018 - Največji in najlepši dogodek, ki povezuje Goriško

Od Objavljeno Maj 18, 2018

Vsako leto nas v jesen pospremijo odlične vibracije, ki odmevajo sredi mesta in na dogodek, ki ga organizira Radio Robin v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica pritegnejo zadovoljno občinstvo.
Na ROBINOVI ZABAVI, letos že 14-ti zapored ob 24-letnici Radia Robin, se je na traviku pred mestno hišo Nova Gorica zvrstilo 8.000 obiskovalcev. Robinovci smo se tudi letos z bogatim dogajanjem zahvalili poslušalcem za zvestobo.
Letošnji program so soustvarjali: Lea Sirk, Vlado Kreslin z Malimi bogovi, Big Foot Mama, Adi Smolar, čebelar in Čebelica Maja in posebej samo za Robinovo zabavo združeni primorski glasbeni ustvarjalci: Primavera & Polona Furlan, DBO & Ketrin Nera ter No Agenda & Jurij Egzi Čotar.
Letos, tretjič zapored, smo izpeljali tudi festival s katerim vzpodbujajo pevsko udejstvovanje na goriškem. Na festivalu Mladi glas Goriške se je predstavilo 10 izvrstnkh, mladih pevk in pevcev, ter glasbenikov. Zmagovalka po mnenju občinstva je Tija Poberja Remec, po mnenju strokovne žirije, ki ji je predsedovala Lea Sirk, pa je 1. mesto pripadalo Terezi Devetak. 2. Nini Kosovel in 3. mesto Nejki Kranjc. Pohvale za pogumen nastop na velikem odru Robinove zabave pa si zaslužijo tudi: Elena Mišigoj, Sara Cerkvenik, skupina Stara Kitara, Kiti Krapež, Ešli Peršolja in Ema Marušič.

Robinova zabava je tudi letos združila številne nastopajoče, obiskovalce in poslovne partnerje, ki vsako leto podprejo dogodek. Vsem iskrena hvala za podporo s čimer se potrjuje slogan Radia Robin: Brez tebe ni mene...

Ostanimo združeni na pravih frekvencah tudi v bodoče :)

ekipa Radia RobinVeč fotografij...


Sobota, 8. september, na delno POKRITEM travniku pred mestno hišo v Novi Gorici.

Ob 24-letnici Radia Robin in prazniku Mestne občine Nova Gorica na
14. ROBINOVI ZABAVI 2018:

15.00 - 18.00 Radio v mestu (radijski prenos v živo iz prizorišča)
15.00 Testne vožnje BMW in Toyota
17.45 prihod kolesarjev in zaključek etape dobrodelne kolesarske akcije po severni Primorski

18.00 Družinski program:
Čebelar in čebelica Maja* - otroška predstava in ustvarjalne delavnice
Kolesarim, da pomagam (dobrodelna akcija za pomoč slepim in slabovidnim - zaključek etape dobrodelne kolesarske akcije po severni Primorski v organizaciji Medobčinskega društva slepih in slabovidnih Nova Gorica v sodelovanju z Lions klubi severne Primorske in Mestno občino Nova Gorica) Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo SLEPI (ali SLEPI5) na številko 1919 in prispevali boste 1 (ali 5) EUR za izvajanje programov rehabilitacije slepih in slabovidnih oseb v lokalnem in širšem okolju.

18.30 Festival Mladi glas Goriške
19.30 Adi Smolar

 Koncerti:
20.00 Lea Sirk
21.00 Vlado Kreslin & Mali bogovi
22.30 Big Foot Mama

Združeni primorski glasbeni nastopi:
00.00 Primavera & Polona Furlan
00.30 DBO & Ketrin Nera
01.00 No Agenda & Jurij Egzi ČotarVSTOP PROST! 
Veseli pa bomo vašega SMS sporočila s ključno besedo SLEPI5 na 1919.

Organizator: Radio Robin v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica

Generalni pokrovitelji:

Glavni pokrovitelji:

Zlati pokrovitelji:

 Pokrovitelji:

*Čebelar Tone, vsako jutro, na svojo harmoniko zaigra nežno melodijo, da prebudi svoje čebelice in jih pripravi na delovni dan. Čebelice si veselo pomenejo oči, zasehajo in pozdravijo čebelarja. Le nagajiva čebelica Maja noče in noče iz svoje postelje. Čebelar in otroci bodo skupaj ugotovili kaj je z njo narobe in zakaj noče nabirati medu. Spoznali bodo, da je med zdrav in da so čebelice zelo pomembna bitjeca, ki skrbijo za naravo ter se skupaj zavrteli v ritmu najlepših slovenskih pesmic. Zgodba govori, da je potrebno za naše živalice in naravo lepo poskrbeti.

Prebrano 17145 krat