• Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • pw_czs
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
  • pw_czs

Za brezplačno najavo vašega dogodka nam pišite na: dogodki@robin.si

Za brezplačno najavo vašega dogodka nam pišite na: dogodki@robin.si

13.45, Medana, Turistična kmetija Klinec: enodnevna delavnica Moč Odločitev (Intiniti in Nikaya). Več ...
Nedelja, 20 Januar 2019,  1:45

INTINITI in NIKAYA mesečna srečanja se začenjajo s prvo enodnevno delavnico dne 20.1.2019 na temo: "Moč Odločitev"

"Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš." R. Bach

Notranja moč oživlja in uresničuje! Sami manifestiramo realnost, s svojim občutenjem, mislimi, čustvi in dejanji. Le zavestne odločitve nas popeljejo k želenemu stanju. Ob našem prvem srečanju bomo pogledali v ozadje odločanja, kaj nas vodi pri sprejemanju odločitev, kaj pogojuje vsak naš ''da in ne''. Izkustveno bomo raziskovali, kaj vse se dogaja v »ne vem« obdobju.

- Spoznali se bomo z dejstvi, ki vplivajo na določanje ciljev.

- Začutili bomo razmerje med aktivnostjo in pasivnostjo.

- Poglobili se bomo v moč odločitev ter pridobili motivacijo za vzpostavitev notranje harmonije.

- Odkrivali bomo (ne)zavedna prepričanja, vzorce, obrambne mehanizme, ki stojijo na poti stika z avtentičnim in svobodnim »jaz«.

- Spoznavali bomo vpliv jasnosti, ravni energije, prizemljenosti in ustvarjalnosti pri uresničevanju ciljev.

- Z različnimi tehnikami bomo stopili v stik z notranjo močjo, jo prinesli na plano naše biti ter se naučili, kako jo ohraniti v vsakdanjem življenju.

- Skupaj bomo zanetili notranji ogenj kreacije ter se iz doživetja učili odločnosti.

"Kdor hoče, najde pot, kdor noče, najde izgovor." Neznan avtor

PROGRAM:

PRIHOD na Turistično domačijo Klinec: 13:45 – 14:00. Parkirni prostor je zagotovljen.

SPOZNAVNI KROG in TEORETIČNI OKVIR: 14:00 – 15:00

USTVARJALNA DELAVNICA: 15:00 – 16:30

Slikanje na platno. Ustvarjanje mandale za notranjo moč z namenom brezskrbnega izražanja samega sebe – brez uma, brez pravil, brez zadržkov. Preko zabavne in sproščene ustvarjalne delavnice bomo naredili izdelek, katerega namen je obujanje vaše notranje moči in spodbuda vaši intuiciji.

INTINITI ČUJEČI PLES: 16:30 -18:30

Vodeni boste skozi sklop različnih individualnih in skupinskih čuječnostnih vaj ter plesa v paru, z usmerjanjem pozornosti na dihanje in različne dele telesa, čemur bo sledilo bolj svobodo plesno izražanje, ki ga bo spodbujala navdihujoča glasba. Z zavestno usmeritvijo pozornost v občutenje živosti tekočega trenutka, s povezovanjem telesa, uma in duše, bomo izkustveno odkrivali Moč Odločitev.

MEDITACIJA za INTEGRACIJO: 18:30 – 19:00

VEČERJA OB ZDRAVIH PRIGRIZKIH z uvodnim predavanjem o vplivu hrane na raven energije: 19:00 – 20:00

SLEDI: Prosto druženje ob kozarčku vina in glasbi.

JEZIK:

Srečanje bo potekalo v slovenskem jeziku. Zelo dobrodošli so tudi tujci, za katere bo poskrbljeno za prevod v angleški in italijanski jezik po potrebi.

S SEBOJ PRINESITE:

Ležalno podlogo, copate (nujno) in sebe točno takšne, kakršni ste.

Predhodna PRIJAVA je obvezna na:

Urška Merljak, INTINITI, e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na tel. št.: 041 238 552

Nika Klinec, NIKAYA, e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali na tel. št.: 041 321 262. Na teh kontaktih lahko prejmete tudi več INFO.

INTINITI in NIKAYA Koncept:

Urška Merljak (INTINITI) in Nika Klinec (NIKAYA) dajeva prostoru in času obliko varnega pristana za vse, ki se odločamo za naravno prebujanje avtentične biti, prakso čuječnosti, osvobajanje in polet k pristnosti ter sreči. Podajmo se skupaj tja na srčen, poučen in zabaven način. Naša sproščena druženja združujejo preživljanje prostega časa z osebnostno rastjo.

 

Najpomembnejši korak, ki ga lahko naredimo, je korak globje k sebi, k enosti in resnici. S tem namenom bova organizirali redna srečanja z različnimi tematikami, ki bodo sprva potekala v obliki enodnevnih ali večdnevnih doživetij/mesečno.

IZVAJALKI:

URŠKA MERLJAK, pravnica, specializantka integrativne psihoterapije, mediatorka in plesalka.

Svoje delo v podjetju INTINITI bazira na celovitem konceptu: telo - čustva - um - duša. Opravlja individualno psihoterapijo, izvensodno mediacijo (predvsem za podjetja in lokalno skupnost), izvaja delavnice svobodnega INTINITI čuječega plesa, plesno terapijo in individualna srečanja za pare. Posebej za podjetja izvaja programe psihosocialnega zdravja na delovnem mestu ter organizira dogodke osebnega in poslovnega turizma s področja osebnostne rasti (INTINITI Dance Bliss Mednarodni Festival).

www.intiniti.si

www.facebook.com/intiniti

NIKA KLINEC, magistrica mikrobiologije, po duši raziskovalka narave, popotnica in ustvarjalka. Največ veselja mi prinaša raziskovanje meni nepoznanih, neodkritih, predvsem pa energetsko močnih kotičkov naše čudovite matere Zemlje. Z odkrivanjem sveta sem začela odkrivati sebe, se začela čutiti in rasti, kar pa je v moje življenje pripeljalo velike spremembe. Ponoven stik s seboj sem našla v ustvarjanju, meditacijah, raziskovanju svoje duše in energij. Vse to mi je pomagalo narediti pravi korak k večji osebni svobodi ter sreči. Preko znanj pridobljenih tekom študija se zavedam, kako pomemben vpliv imajo naše misli, občutja in odnos do sebe na delovanje celotnega sistema telesa in duha, zato v svojem delu združujem različna področja, za katere menim da so poglavitnega pomena pri iskanju svojega notranjega jaza.

 

Studio

  • E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

    V ŽIVO: 05 330 28 28

    SMS: 041 760 300

Program

Oglaševanje

  • Marketing

    05/3302833

    E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kontakt

Kromberk, Industrijska cesta 5
Nova Gorica, 5000
+386 5 330 28 33