Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Severnoprimorska GZS objavila razpis za podelitev priznanj inovacijam v regiji

GZS Severnoprimorska gospodarska zbornica Nova Gorica tudi letos objavlja javni razpis za podelitev priznanj inovacijam v regiji. Prijave zbirajo do 4. aprila, v poštev pa pridejo inovacije, ki so na trgu od lanskega 1. januarja do letošnjega 31. marca.

Kot vsako leto želimo poudariti, da se inovacije ne dogajajo zgolj v realnem sektorju, v gospodarstvu, ampak so lahko predmet širše družbe. Tako še posebej vabimo, poleg podjetij samostojne inovatorje, podjetja in javne zavode, skratka, pričakujemo veliko udeležbo, tako kot do sedaj,“

pojasnjuje Nevenka Volk Rožič, direktorica Severnoprimorske gospodarske zbornice. Letošnji razpis je 21. zapovrstjo, letošnja novost so prijave izključno po elektronski poti.

Posebej vabimo vse tiste inovacije, ki še niso bile dovolj stestirane na trgu. Kljub temu jih bomo z veseljem sprejeli in izmed njih bomo izbrali tudi najboljšo, ki se bo poleg ostalih zlatih priznanj za inovacije, udeležila vseslovenskega nacionalnega tekmovanja, ki bo predvidoma septembra na Brdu pri Kranju.“

Na regionalni ravni pa bo podelitev priznanj potekala konec junija. V kratkem bodo na severnoprimorski gospodarski zbornici Nova Gorica organizirali tudi dva webinarja za vse, ki se prvič prijavljajo inovacijo, pa tudi za vse tiste, ki se redno odzivajo na te razpise, in webinar za učinkovito predstavitev inovacije pred komisijo. Prejemniki zlatih priznanj za inovacije so uvrščeni v katalog Gospodarske zbornice Slovenije, kar zanje pomeni dodatno promocijo doma in v tujini.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Kanin pred prelomnico - to sredo, takoj po 11.!

Preberi več

ROBINOVIH 30: TATJANA MIHELJ - VIP koncert na Radiu Robin

Preberi več

Zate dragi moški – četrtek na Robinu

Preberi več
Ne zamudi
Oglasi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down