Robin Logo
Informativni spletni portal za Goriško / Severno Primorsko

Marjana Zaharja v Hitovi upravi zamenjal Alan Bofulin

Dolgoletni delavski direktor v Hitu Marjan Zahar, ki je bil član številnih uprav družbe, se s tega položaja umika. Prvega septembra ga bo nasledil Alan Bofulin.

Potem ko je Svet delavcev pred kratkim Zaharju izglasoval nezaupnico in na njegovo mesto predlagal dosedanjega predsednika Sveta delavcev in enega od dveh predstavnikov zaposlenih v nadzornem svetu (in tudi namestnik predsednika NS) Hita Alana Bofulina, je slednjega Nadzorni svet svet včeraj tudi imenoval za novega člana uprave.
Funkcijo bo nastopil s 1. 9. 2021 za mandatno obdobje petih let in se tako v upravi največje igralniške družbe v državi pridružil predsedniku Tomažu Repincu ter članicama Lilijani Sirk in Nataši Tišma.

61-letni Marjan Zahar, diplomirani ekonomist, je v družbi Hit zaposlen od leta 1985. Opravljal je različna dela v okviru gostinstva in igralništva, predvsem pa na področju blagajniškega poslovanja. V letu 2006 je prvič postal delavski direktor in član uprave družbe Hit. S tretjim mandatom delavskega direktorja je pričel leta 2016.

Deli z drugimi:
Najbolj brano
Aktualno

Končno do vode iz Mrzleka - to sredo - takoj po 11.!

Preberi več
Ne zamudi
volume-highmagnifiercrossmenuchevron-down